Administrăm proprietăți hoteliere.

Partenerii nostri hotelieri, au mai mult timp liber decât proprietațile lor.

Generează schimbarea, nu aștepta să facă alții primul pas!

Aveți grad de ocupare redus și faceți față cu greu administrării proprietãții ?


Publicam unitatea de cazare pe toate site-urile de rezervari existente perecum: booking, airbnb, expedia, hotels com, HomeAway, Trivago, HotelBeds, Travco, VacationRental, RentForComfort, Travelocity…. Sincronizam disponibilitatea in timp real pe toate site-urile partenere, actualizam preturi diferite in functie de perioada, astfel incat gradul de ocupare sa fi de peste 85%.

Administrare

Aveti o proprietate pe care va ganditi sa o introduceti in industria hoteliera si nu aveti timpul necesar pentru administrarea si gestionarea rezervarilor si a clientilor?

Noi ne ocupam de Managementul si administrarea unitatilor de cazare.

Asiguram expunerea pe toate site-urile mari de rezervari, asiguram conexiunea in timp real a rezervarilor, tarifelor si disponibilitatea camerelor.

Comunicam in permanenta cu clientii, ne asiguram de buna desfasurare a check-in-ului la orice ora, gestionam check-out-ul si disponibilitatea pentru urmatorii clienti.

Gestionam situatiile spontane pe toata durata sederii clientului.


Self Check in

Modul in care primim oaspetii, face diferenta.
Dispunem de sisteme performante de self check-in, astfel incat clientul poate sosi la orice ora fara sa fie nevoit sa astepte in fata cladirii pentru a primi cheile.

In plus, aveti control deplin asupra activitatilor desfasurate per camera/apartament. Implementam yale inteligente, ce va vor notifica de fiecare data cand un oaspete intra in apartament.

Aceasta poate fi controlata de pe telefon, de oriunde.

Yalele vor fi conectate automat cu multiple platforme de rezervari, oaspetii vor primi automat codul unic de acces si instructiuni pentru check-in.

Lejeritatea cu care oaspetele poate beneficia de camera /  apartamentul rezervat, este la fel de importanta precum calitatea.


Curățenie


Curatenia este un standard obligatoriu, nu o optiune. 

Echipa noastra responsabila de calitatea serviciilor oferite, se sigura in permanenta de calitatea curateniei si de alimentarea consumabilelor necesare. 


O camera curata este dovada de apreciere fata de client.

Mentenanță

Calitatea serviciilor face diferenta. 

Echipa responsabila cu prevenirea defectiunilor dar si cu reparatiile de orice tip, este pregatita 24/24 pentru orice interventie.


 Oricand poate aparea o defectiune, important este timpul de remediere, astfel incat sedeara oaspetelui sa nu fie afectata.  

Fotografi Profesioniști

Lucram cu fotografi profesionisti. Imaginea fiecarui camere cantareste greu online, de aceea partenerii nostri, fotografi profesionisti, dedica fiecarui apartament atentie maxima. 

*Fotografia profesională crește numarul rezervărilor. 

Echipa noastră de fotografi captează frumusețea și farmecul unitatii de cazare.

                 Telefon: +40786759529