Viziunea, Misiunea, Valorile și Promisiunea ApartInvest.

Suntem dedicati in tot ceea ce facem pentru a indeplini ceea ce ne asumam, prin misiunea noastra, aceea de a crea, dezvolta si inspira continu un mediu antreprenorial in industria inchirierilor in sistem hotelier.

Viziunea noastră

Noi credem ca fiecare persoana care investeste in unul sau mai multe imobile / proprietati ce se doreste a fi inchiriate in sistem hotelier, merita sa obtina venituri peste medie, fara eforturi si prin transparenta totala. Organizatia noastra reprezinta mediul potrivit pentru a crea o comunitate care evolueaza transparent si pozitiv, constant in directia binelui comun.


Misiunea noastră

Misiunea noastra este de a crea, de a dezvolta si inspira continu un mediu antreprenorial in industria inchirierilor in sistem hotelier.  De a completa diferența dintre investitorii / proprietarii care nu au experiență și know-how pentru administrarea proprietatilor sau a conduce hotelul/ pensiunea zilnic și platformele internaționale de rezervari care oferă expunere majora, pentru un flux de clienti constant.

Valorile noastreIn fiecare zi, cu energie pozitiva, lucram eficient, pentru a oferi servicii de calitate si o comunitate increzatoare astfel incat investitia prin noi sa fie una profitabila, fara a fi necesara implicarea directa.De ce ApartInvest?

Prin semnarea contractului de management cu ApartInvest Property Management, proprietarul/ investitorul  va beneficia de sprijinul și know-how-ul experților noștri în operațiunile locale și va intra într-o relație de succes pe termen lung cu compania.

Misiunea noastra în calitate de operator independent este de a ajuta proprietari ai caselor de vacanta, pensiuniulor si hotelurilor din Romania sa obtina venituri peste medie din inchiriere in sistem hotelier.

 De a completa diferența dintre investitorii / proprietarii care nu au experiență și know-how pentru administrarea proprietatilor sau a conduce hotelul/ pensiunea zilnic și  platformele internaționale de rezervari care oferă expunere majora, pentru un flux de clienți constant.

Această formă de operare hotelieră este o alternativă excelentă față de acei proprietari care caută loialitate, alinierea intereselor, eficiența operativă, dar nu doresc să fie implicați în controlul zilnic al operațiunilor hoteliere și doresc să profite de avantajele inchirierii unei proprietati sau a mărcii francizate și operațiunile profesionale pentru a obține cea mai bună rentabilitate a investiției.

Contact

Companie

ApartInvest Propery Management

email
telefon