Suntem partenerul tău global, pe termen lung.

Investeste global, gestioneaza intr-un singur loc.

 ApartInvest Group

Worldwide Serviced Apartments

Dispui de proprietăți în mai multe țări? 
Discount 50% la pachetul Standard Plus

Fiecare tip de proprietate are nevoie de o atenție constantă, control eficient și management profesional, în orice moment al existenței sale. Scopul nostru este de a simplifica proprietatea și de a maximiza randamentul bunurilor imobiliare prin management profesional.
Ne-am stabilit ca unul dintre cele mai de încredere nume în această industrie. Deoarece avem prezență la nivel global, ne ocupăm de clienții care au reședința peste hotare, insa taxele noastre rezonabile rămân aceleași indiferent de tara.
ApartInvest oferă servicii complete de management, permițând clienților noștri să investească la nivel global fără griji.

Oferim un serviciu de management profesional și de încredere, care are grijă de toate detaliile necesare pentru închirierea proprietății.

 • Echipa experimentată de manageri de proprietate
 •  Serviciu personal combinat cu cea mai recentă tehnologie
 •  O bună comunicare pentru relațiile dintre acționari și proprietari ai unității
 • Gestionarea financiară puternică adaptata fiecarei tara*Conexiune cu peste 300 de platforme de rezervari la nivel global, precum: booking, expedia, travco, hotels, tripadvisor...
 •  Indiferent de tara in care aveti proprietatile, totul este accesibil, vizibil si transparent intr-un singur cont
 • Asiguram sisteme de gestionare, monitorizare si contabilitate, indiferent de tara/zona/regiune, conform legilor locale din zona in care se afla proprietatea.
 • Prin sisteme proprii si parteneriate de lunga durata, reusim sa fim parteneri de incredere pentru investitorii in imobiliare, in aproape orice destinatie din lume.

GESTIUNE ȘI CONSULTARE OPTIMIZATĂ PENTRU CEL MAI BUN RAPORT LA INVESTIȚII

Misiunea și călătoria noastră este să depășim așteptările investitorilor, membrilor echipei, oaspeților și comunităților, servind lumea - o persoană la un moment dat - prin administrarea personală și profitabilă a investițiilor lor.

Avantaje ApartInvest Group

Indiferent de tara in care detii o proprietate, vei putea gestiona totul dintr-un singur cont.Indiferent de tara in care detii o proprietate, vei avea un agent dedicat 24/24.

Indiferent de tara in care detii o proprietate, standardul serviciilor oferite va fi acelasi.

Cum te poate ajuta ApartInvest Group

ApartInvest Group este serviciul ideal prin care poti gestiona simplu si productiv, proprietati imobiliare/hoteliere chiar si atunci cand acestea sunt situate in tari diferite.Asiguram servicii complete, la acelasi standard, cu acoperire globala, de la apartamente pana la pensiuni si hoteluri.
Asiguram  sisteme multiple de management, adaptate legilor locale, indiferent de tara/statul in care este situata proprietatea.

De ce sa ne alegi pe noi?


Vei gestiona toate proprietatile intr-un singur loc.Indiferent de localitatea/tara in care se afla investitia ta, acum poti avea totul intr-un singur loc.
 • Vei vedea intr-un singur cont toate proprietatile si veniturile aferente, indiferent de platforma pe care vor fi afisate proprietatile.
 • Vei avea acelasi sistem si acelasi standard pentru toate proprietatile
 • Vei avea un singur procent de achitat pentru toate proprietatile
 • Vei avea un singur manager de cont dedicat, pentru toate proprietatile, indiferent de tara in care se afla
 • Vei sti in timp real de fiecare data cand proprietatile sunt vizitate de oaspeti, prin sisteme self check-in, conectate intr-un singur cont.