Inchiriere in Regim Hotelier inainte si dupa COVID 19

COVID 19 a pus pauza industriei hoteliere și nu numai, sute de hoteluri fiind închise temporar. Majoritatea celor ce închiriau în regim hotelier sunt acum pe site-urile de imobiliare, interesati sa inchirieze pe temen lung cu o chirie obișnuită.  De aceea numărul ofertelor de cazare a scăzut în ultima perioada pe platformele de rezervări precum booking și airbnb.

Apartamentele în regim hotelier vor fi la mare căutare și vor fi câștigătoarele acestei crize



sidekix-media-hZE6VQVbMco-unsplashjpg

Devenise din ce în ce mai greu în ultima perioada ca cei ce abia intrasera în domeniul inchirierilor în regim hotelier sa facă profit, în favoarea celor cu vechime. Asta pentru ca ei aveau intaietate în algoritmii platformelor de rezervări și profil cu multe review-uri bune.


Vezi și avantajele COVID 19



Însă situația actuala va aduce și o mulțime de beneficii celor ce vor avea rabdare și își permit sa aștepte.

În primul rand competitia va fi mult mai mica pe termen scurt, dar și pe termen lung. Nu ne putem aștepta ca dupa ce va fi găsit vaccinul pentru acest virus, cei ce au închiriat pe termen lung sa poata reveni imediat pe platformele de rezervări hoteliere. Le va lua destul de mult timp pana vor putea reveni în aceasta industrie. De aceea cei ce vor rezista acestei perioade, vor fi cei mai câștigați imediat după perioada COVID 19. 


Dă un refresh



Acum este o perioada buna pentru a da un refresh unității de cazare pe care o administrezi.
Iată câte sfaturi pentru cei ce sunt dispusi sa imbunatatesca calitatea serviciilor oferite:

1. Renoveaza spațiul în stilul celor mai de succes apartamente aflate în topul platformelor de rezervări.

2. Fă poze noi, actualizeaza descrierea, fii mai pritenos.

3. Adauga măsuri de protectie impotriva Virusului, acum, dar și după. Pune la dispoziție clientilor dezinfectant și maști de protecție. 

În special cei ce călătoresc în perioada aceasta chiar au nevoie și vor să se simtă în siguranța.



Dacă vrei sa ridici standardul locuintei dar nu ești specialist în design de interior, poți apela la o firma de design interior. În aceasta perioada poți face o schimbare radicala cu investitie mult mai mica comparativ cu perioada dinaintea virusului.

apartament apartinvestjpg

Dacă ai decis ca tu să faci altceva dar sa păstrezi în continuare proprietatea ta în domeniul hotelier,  alege o agenție de administrare apartamente în regim hotelier. Astfel vei putea avea venituri din inchiriere în regim hotelier, fără să te ocupi personal.


Spor!