5 motive pentru care sa colaborezi cu o agentie de administrare apartamente

O agentie de Property Management pentru apartamente inchiriate pe airbnb si unitati de cazare, vine cu beneficii pe care  nu le poti sustine singur sau de cele mai multe ori nu se justifica timpul si investitia necesara.

Iata 5 motive pentru care sa colaborezi cu o agentie de administrare apartamente airbnb:

  1. Importanta de a oferi o experienta de calitate oaspetilor tai: Agentia iti va asigura calitate in servicii, va oferi lenjerie de pat si prosoape curate, produse de baie esentiale si o camera curata si bine intretinuta.

  2. Importanta de a raspunde rapid la intrebarile si solicitarile oaspetilor tai: Va fi disponibila pentru oaspetii tai si va raspunde rapid la orice intrebare sau solicitare pe care oaspetii le au. Acest lucru poate ajuta la crearea unei experiente pozitive pentru oaspeti si la pastrarea unei reputatii bune pe platformele de rezervari.

  3. Importanta de a mentine curatenia: Se va asigura ca, camerele si spatiile comune sunt intr-un mod care sa le intretina  intotdeauna curate si ingrijite. Acest lucru poate ajuta la pastrarea unei reputatii bune si la atragerea de noi oaspeti.

  4. Importanta de a respecta regulile locale:  Te va ajuta sa respecti regulile locale privind inchirierea pe termen scurt, cum ar fi taxele de turism sau limitarile de zgomot. Acest lucru te poate ajuta sa eviti problemele legale si sa mentii o relatie pozitiva cu vecinii tai.

  5. Importanta de a avea un plan de rezerva: In cazul in care ceva nu merge conform planului, agentia va avea un plan de rezerva in cazul in care oaspetii tai trebuie sa paraseasca proprietatea mai devreme decat au planificat. Acest lucru poate include gasirea unei cazari alternative pentru ei sau oferirea unui voucher de reducere pentru o viitoare rezervare.

Administrare Apartamentejpeg

Pe langa acestea, o agentie de administrare proprietati, dispune si de sisteme si aplicatii performante, conectate cu multiple platforme de rezervari ceea ce face ca apartamentul tau sa aiba o expunere mare, ceea ce se reflecta intr-un grad de ocupare mai mare dar si un portofoliu de oaspeti de calitate.
ApartInvest este o agentie de administrare apartamente inchiriate pe airbnb si nu numai, ce activeaza in prezent in 52 orase din 9 tari.



apartinvest administrare apartamente airbnbjpeg

Asigura servicii complete de administrare si sisteme performante de manegement si conexiune cu platformele de rezervari dar si servicii de design interior.

Poti programa oricand o intalnire online cu unul din reprezentantii ApartInvest!




Administrare Apartamente apartinvestjpeg