Personal Medical și Militar care are nevoie de locuință temporar?


„Singuri putem face atât de puțin, împreună putem face atât de mult ”

Vă suntem alături

Cadrele medicale și militare lupta în această perioadă pentru noi, pentru sănătatea și viețile noastre!
Știm cât de important este ca și ei, la rândul lor, sa aibă un loc confortabil de dormit, asigurând protecție familiei lor, izolandu-se.

Cum putem contribui la combaterea aceastei lupte?

Deși cei mai mulți dintre noi nu avem abilitățile specializate si necesare pentru a ajuta pe primele linii, avem ceva de dat înapoi pentru a ajuta eroii națiunii noastre .

Am decis să ne reunim pentru a oferi sute de opțiuni de locuințe confortabile, sigure și sanitare pentru echipele noastre medicale, in mod gratuit. Aceste proprietăți complet mobilate sunt amplasate convenabil, în jurul spitalelor și centrelor medicale și sunt disponibile pentru sejururi de scurtă sau lungă durată.

Acestea sunt destinate profesioniștilor medicali care călătoresc în orașele noi, medicii și asistentele care au nevoie de un loc unde să se reîncarce în imediata apropiere a bazelor lor sau pentru cei care au nevoie de un loc unde să stea pentru a-și proteja familiile.

Cu închiderea multor hoteluri și a opțiunilor de cazare limitate, sperăm că putem ajuta partea noastră în aceste perioade provocatoare.
Vrem sa ajutam punând la dispoziția dumneavoastră unitățile noastre de cazare, situate în proximitatea spitalelor

Vă suntem alături in: Constanța - București- Sinaia- Predeal - Brașov- Sibiu- Cluj Napoca - Oradea - Arad- Timișoara.

100+ apartamente și case de vacanță


Suntem zeci de gazde  care s-au alăturat pentru a ajuta partea noastră în combaterea COVID-19, oferind gratuit cazare pentru personalul medical - eroii care salvează comunitatea noastră. Apartamentele și casele situate în zone cheie ale oraselor,  au fost deschise pentru a oferi locuințe temporare echipelor medicale si militare.
Speră să reușim astfel, să ne arătăm toată aprecierea și admirația fată de acești oameni, care zilnic își pun propria viața în pericol pentru noi.
Facem partea noastră.

Toate proprietățile sunt complet mobilate, inclusiv bucătării complete, WIFI, lenjerii / prosoape curate, televizoare, parcare și multe altele. Mutare imediata! Tot ce trebuie să aveti, sunt hainele de schimb. Disponibile pentru perioade flexibile care se potrivesc nevoilor dvs. fără angajamente pe termen lung!

Găsește-ți casa astăzi!

Vă rugăm să ne contactați prin apel, sms  sau e-mail pentru a găsi cazare disponibilă care se potrivește criteriilor dvs.! Spuneți-ne orasul/zona, datele, tipul de locuință preferat (studio, 2-3-4 camere, vila) și va vom oferi opțiuni personalizate in functie de disponibilitate,  pentru șederea dvs.!Vă mulțumim pentru ceea ce faceți!